.
www.cazarepensiunicostinesti.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Costinesti 2021. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, vouchere de vacanta in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2021.
  Casa Adelina1996 vizualizari

  ADRESA: Strada Nucilor nr. 6

  TELEFON: 0787218149

  Emitem factură si bon fiscal pentru decontare, unitate clasificată. Acceptăm pentru plată în avans atât tichet de vacanță pe format hârtie/tipărite cât și carduri de vacanță electronice!

  Casa Adelina Costineşti se remarcă printr-o poziţie excelentă, situată la doar 500 de metri de plaja Costinești şi Aleea Litoral, respectiv la 5 minute de mers pe jos,  pe strada Nucilor, nr.6.

  Casa Adelina Costineşti vă pune la dispoziţie 20 camere duble matrimoniale şi twin, cu baie proprie. Oaspeții beneficiază de recepție, bucătărie comună şi zonă de grătar prevăzută cu mese şi scaune, pentru petrecerea timpului liber.

  Camerele pensiunii dispun de baie proprie (apă caldă non-stop), TV LED, frigider, dulap haine, măsuţă, scaune, aer condiţionat opţional, WI-FI. Pensiunea asigură locuri de parcare în limita posibilităţii.

  De la 70 lei/noapte in functie de perioada si nr. de nopti rezervate

  Check-in 14:00 | Check out 10:00.

    Atenţie:Rezervările se vor efectua şi procesa doar cu plata primei nopţi de cazare în avans în contul deschis la BRD, iar diferenţa se va achita la unitate în ziua cazării. În caz de neprezentare avansul nu se va putea recupera.

  Măsuri contra Coronavirus Covid-19

  Sănătatea ta este o prioritate! Luăm toate măsurile necesare pentru ca tu să fii în siguranţă şi pentru a împiedica transmiterea coronavirusului. Dezinfectăm camerele şi spaţiile comune regulat, riguros şi adecvat, şi încurajăm clienţii să respecte regulile de igiena şi distanţare socială.

  Galerie foto