Cauta

Categorii

Autentificare

meteoblue
Cazare Costinesti 2021. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, vouchere de vacanta in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2021.

Casa Knock Knock Gogoasa

3930 vizualizariADRESA: Strada Smochinului nr. 5

TELEFON: 0722875218
ADRESA: Strada Smochinului nr. 5

TELEFON: 0722875218

Casa de vacanta Knock Knock Gogoasa formata din 2 corpuri cu un etaj este situata vis-a-vis de Catedrala Tineretului la aproximativ 6 minute de plaja Costinesti.

Avem camere pentru 2, 3 sau 4 persoane cu bai proprii sau la comun. Camerele care au baie proprie sunt dotate si cu televizor. Curtea este dotata cu un foisor cu aragaz, ustensile de gatit, frigidere, gratare si mese si scaune, internet wireless, pentru cine doreste.

La fiecare nivel al casei exista cate un frigider. Aveti la dispozitie fier de calcat, vesela, uscator de par. Camerele au saltele, asternuturi, perne si paturi noi.

Gazdele sunt amabile, de incredere, cu un simt al umorului dezvoltat, intelectuali, grijulii, platitori de taxe si impozite. Profesiile gazdelor sunt: profesoara de romana si navigator.

TARIFE CAZARE 2021 NEGOCIABILE

*Corpul nou a fost finalizat in 2015.

*Fara animale de companie din cauza lipsei de spatiu unde le-am putea caza (nu ca nu ne plac!!)
*Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.