www.cazarepensiunicostinesti.ro
www.cazarepensiunicostinesti.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Costinesti. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, carduri de vacanta, vouchere in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2023. Cazare Festival Beach Please Costinesti. Cazare 1 Mai Costinesti.
  Centrul de diagnostic si tratament recuperator Sfanta Elena 858 vizualizari

  Adresa: Localitatea Schitu, Strada Manastirii , nr. 141 A, Costinesti

  Telefon: 0799003484

  Centrul de diagnostic si tratament recuperator Sfanta Elena este situat la 50 m de malul marii, zona Costinesti in apropierea Manastirii Sf. Elena de la Mare, intr-un cadru mirific. Localizarea este propice relaxarii si terapiilor pentru refacerea trupului si sufletului.

  Hotelul dispune de 27 de camere din care 2 single si un apartament, toate dotate la standard de 3*.

  Dotari camera : balcon cu vedere la mare, paturi single sau double, tv led, cablu tv, frigider, aer conditionat, incalzire centrala, internet wi-fi, baie proprie, uscator de par .

  Restaurant: bauturi alcoolice, bauturi non- alcoolice, mancare traditional romaneasca preparata in bucataria restaurantului.

  Apropierea de mare, ambianta, serviciile unice oferite de o echipa de profesionisti cu experienta sunt cativa din factorii cu care va convingem sa luati o pauza de sanatate .

  CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT SFANTA ELENA DE LA MARE, BAZA DE TRATAMENT RECUPERATOR FIZIOTERAPIE SI KINETOTERAPIE

  Exterior

  Camere

  Facilitati