www.cazarepensiunicostinesti.ro
www.cazarepensiunicostinesti.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Costinesti. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, carduri de vacanta, vouchere in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2023. Cazare Festival Beach Please Costinesti. Cazare 1 Mai Costinesti.
  Complex Corsa1700 vizualizari

    Trimite mesaj proprietarului!
  Trimite mesaj proprietarului!

  ADRESA: Zona Lac Costinesti - Incinta BTT

  TELEFON: 0241.734.443

  TELEFON: 0720380486

  ACCEPTAM TICHETE SI CARDURI DE VACANTA!

  Complexul Corsa este situat in centrul statiunii Costinesti la aproximativ 100 metri de plaja si „inconjurat” de cele mai atractive locuri de recreere si distractie (discoteci, baruri, restaurante si magazine). Firma noastra va ofera la preturi avantajoase conditiile ideale pentru vacanta dumneavoastra, in garsoniere si camere de lux echipate la standarde occidentale.

  Cu un total de 425 locuri dispuse in cele 3 corpuri de cladire, Complexul Corsa va invita sa va petreceti vacanta fie in camere cu pat matrimonial, fie cu 2 sau 3 paturi, toate avand grup sanitar propriu cu gresie si faianta, mobilier nou si televizor.

  Pentru un confort sporit va putem oferi camere cu aer conditionat sau garsoniere dotate si cu minibar. Apa calda este furnizata de cele 2 centrale termice proprii, dar și de panourile solare.

  TERASA
  Când vrei să fugi de soarele arzător te așteptăm în curtea complexului la terasa special amenajată, care dispune de 400 de locuri. Petrecem aici momente de relaxare, cu muzică și voie bună, până la răsăritul soarelui. Am amenajat și o scenă pentru spectacole, teatru, discotecă, karaoke și diverse alte activități. În plus, de anul acesta va vom pune la dispozitie si piscină interioară.

  RESTAURANT
  Amplasat în cadrul complexului nostru și clasificat la 3 stele, Restaurantul Corsa are o capacitate de 400 de locuri. Meniul este diversificat atât din bucătăria tradițională românească cât și cea internațională. Turiștii noștri pot alege din multitudinea și diversitatea produselor de la linia de autoservire, din lista meniu: a la carte, precum și din cele 3 variante de meniu complet prestabilite.

  SALA DE FITNESS
  Dispunem de o sală de sport cu o diversitate de aparate fitness, pentru toți cei care doresc să se mențină într-o formă maximă și să înceapă ziua cu multă energie.

  EVENIMENTE
  Vă așteptăm la Complex Corsa să vă bucurați de condiții deosebite pentru întâlniri de afaceri. Sala de 250 de locuri este potrivită și pregătită pentru cei care vor să țină diverse conferințe, ședințe sau întâlniri. Iar la cererea organizatorilor taberelor studențești, în sala de conferință climatizată organizăm diferite activități educative pentru tineri: lecții de teatru, lecții de dans și coregrafie, etc.

  SALA CONFERINTE
  Complexul nostru dispune și de o sală de conferință climatizată de 250 de locuri, în care vom organiza diferite activități educative pentru studenți/copii, lecții de teatru, lecții de dans și coregrafie sau alte activități la cerere. Asigurăm pentru turiștii noștri și 90 de locuri proprii de parcare.

  TARIFE CAZARE 2023 NEGOCIABILE IN FUNCTIE DE PERIOADA

  Exterior

  Receptie

  Camera 2 locuri

  Camera 3 locuri

  Apartament

  Restaurant

  Sala conferinte

  Sala fitness