www.cazarepensiunicostinesti.ro
www.cazarepensiunicostinesti.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Costinesti Beach Please 2024. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, carduri de vacanta, vouchere in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2024.
  Haven Sea1025 vizualizari

  Adresa : Sat Costinesti, aleea Btt, nr. 5, Costinești

  Telefon : 0765637839

  Localizată excelent, la malul marii, in centrul statiunii, dar și facilitățile și serviciile pe care le oferim clienților noștri, sunt doar câteva motive pentru care vei alege bungalourile Haven Sea, atunci când vii la plajă sau organizezi un eveniment important.

  Aspirația noastră este ca spatiile noastre să devină un loc reprezentativ pentru Statiunea Costinești, un spațiu în care eleganța, luxul și relaxarea să vorbească de la sine.

  Vilele Haven Sea sunt amplasate intr-o zona in care valurile marii pot fi auzite si admirate indeaproape, la numai 20 m de plaja, înconjurate de flori colorate, copaci şi iarba verde.

  Va punem la dispozitie camere pentru trei persoane, mobilate si utilate intr-un stil practic si confortabil, ce sunt dotate cu un pat dublu și un pat pentru o singură persoană, ambele cu saltele confortabile.

  Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie, TV, frigider, minibar, internet  si au vedere la mare si gradina.

  Camera este ideala pentru pentru 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii cu varsta pana in 12 ani.

  Turistii nostri mai beneficiaza si de gradina, terasa, parcare privata.

  Alte  facilități:
  -acces persoane cu dizabilități
  -plata cu cardul

  TARIFE CAZARE 2024

  CAMERA TRIPLA -incepand de la 300 lei / noapte

  Trimite o cerere de rezervare

  Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
  Data Check InData Check Out

  Nume si Prenume

  TelefonE-mail

  Număr adulți
  Număr copii

  Număr de Camere
  CAMERA TRIPLA

  Mesajul dumneavoastră

  Exterior si Facilitati

  Camere