www.cazarepensiunicostinesti.ro
www.cazarepensiunicostinesti.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Costinesti. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, carduri de vacanta, vouchere in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2023. Cazare Festival Beach Please Costinesti. Cazare 1 Mai Costinesti.
  Hellen Residence ***1243 vizualizari

    Trimite mesaj proprietarului!
  Trimite mesaj proprietarului!

  CAZARE FESTIVAL BEACH PLEASE ȘI MAY BE ROCK 2023!

  Acceptam tichete de vacanta, masa sau cadou pe suport hartie sau suport electronic.

  Hellen Residence *** Costinesti este amplasata in zona de nord a localitatii, la aproximativ 150 m de plaja, in cartierul rezidential si la doar 5 minute de mers pe faleza, pana in centrul statiunii.

  HELLEN Residence *** este inconjurata numai de case de vacanta si moteluri, zona fiind departe de zgomotul statiunii, iar turistii pot beneficia aici de linistea si confortul de acasa.
  Camerele sunt extrem de spatioase si dispun de dotari care sa ii faca pe clienti sa petreaca aici clipe de neuitat, beneficiind de conditii modernizate la standarde inalte. De asemenea, toate camerele sunt dotate cu bai proprii cu dus, aer conditionat, TV ecran plat , minibar.

  Serviciile de masa se ofera la TIBERIUS Residences situat la 10 metri de HELLEN Residence, care dispune si de un restaurant cu linie de autoservire cu terasa cu o capacitate de 200 de locuri unde va puteti delecta cu cele mai proaspete si delicioase preparate culinare, gatite de un personal specializat.

  HELLEN Residence va asteapta la malul marii cu cele mai bune conditii si servicii penru a petrece o vacanta de vis.

  Răspundem oricăror cereri, îți intuim nevoile și îți facem șederea cât mai confortabilă și mai plăcută!

  TARIFE CAZARE 2023 REZERVĂ ACUM!

  Galerie foto