www.cazarepensiunicostinesti.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Costinesti 2021. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, vouchere de vacanta in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2021.
  Vila Academia17344 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
  Trimite mesaj proprietarului!


  ADRESA: Strada Livezilor

  TELEFON: 0722816405

  TELEFON: 0762222686

  Vila Academia va asteapta cu o oferta speciala cu preturi imbatabile incepand de la 40 ron/zi!

  Localizata intr-o zona usor accesibila, la o distanta de 10-15 minute de plaja Obelisc, Vila ACADEMIA ofera posibilitatea petrecerii unei vacante minunate, fiind construita astfel incat sa ofere conditii pentru petrecere timpului in conditii agreabile.

  La noi nu sunteti doar un oaspete, sunteti oaspetele nostru personal si de aceea facem toate eforturile, pentru a va oferi conditii excelente pentru a va asigura o vacanta minunata la preturi accesibile pentru dumneavoastra. Astfel o camera standard costa intre 40-100 ron/zi in timp ce una cu dotari suplimentare (aer conditionat, frigider) costa doar 60-130 ron/zi pretul fiind adaptat perioadei in care se face cazarea.

  Pentru fiecare perioada de cazare avem preturi adaptate cereriisi conditiilor oferite. Precizez ca toate camerele sunt dotate cu baie proprie si beneficieaza de apa calda permanent.

  In curtea interioara sunt amenajate spatii de relaxare pe iarba sau in foisor, dupa preferintele dumneavoastra iar la etaj avem o terasa pentru cei care aleg sa priveasca rasaritul sau apusul soarelui.

  Daca ne alegeti pe noi, singura grija care va mai ramane este distractia pe care cu siguranta nu o veti rata in statiunea dumneavoatra preferata Costinesti.

  Rezervarea se poate realiza telefonic la numerele: 0722816405(VODAFONE) sau 0762222686(COSMOTE).

  Confirmarea rezervarii se va face prin achitarea unui avans negociat cu proprietarul si virat in contul RO48BRDE160SV27485391600 deschis la BRD Targoviste.

  Galerie foto