www.cazarepensiunicostinesti.ro
www.cazarepensiunicostinesti.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Costinesti Beach Please 2024. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, carduri de vacanta, vouchere in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2024.
  Vila Darius & Edy7841 vizualizari

  ADRESA: Aleea Studenteasca

  TELEFON: 0723521926

  Vila Darius si Edy este situata in centrul statiunii Costinesti, dar protejata prin constructie si amplasare de galagia orasului. Camerele puse la dispozitia turistilor sunt pentru doua si trei persoane.

  Fiecare camera are baie proprie in care apa calda este disponibila non stop pentru ca turistii sa poata beneficia de un dus relaxant atunci cand se intorc de pe plaja. Turistii beneficiaza de conditii de cazare impecabile, in camere dotate cu frigider, televizor, internet wireless si aer conditionat. In plus, camerele au balcoane care permit o vedere spledinda catre lac.

  Toate camerele au un design modern si toate dotarile necesare unei vacante perfecte. Mobilierul si accesoriile din fiecare camere au fost alese perfect pentru a se ancora in realitatea actuala si pentru a ajunge la sufletul turistilor care isi doresc o locatie cocheta si linistita.

  Vila Darius si Edy este o constructie moderna si noua, pozitionata in centrul orasului Costinesti, in apropiere de toate atractiile turistice care au consacrat aceasta zona. Turistii se vor bucura de acces rapid la magazine si supermarketuri, o distanta foarte scurta pana la plaja, relaxare si intimitate in camere confortabile, o priveliste absolut superba dimineata la cafea, si relaxare in aer liber, la umbra, sub umbrelutele aflate in curtea pensiunii.

  Exterior si Facilitati

  Camere