Cauta

Categorii

Autentificare

meteoblue
Cazare Costinesti. Oferte cazare ieftina Costinesti 2019 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri.

Vila Estival Costinesti

4408 vizualizari

Adresa: Strada Marii nr. 10, Costinesti

TELEFON: 0744.610.820

Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest camp
Adresa: Strada Marii nr. 10, Costinesti

TELEFON: 0744.610.820

Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest camp
Vila Estival este nou construita (2017), situata in centrul Statiunii Costinesti, la doar 2 minute de mers pe jos pana la Plaja Tineretului. In drumul dv.catre plaja veti intalni numeroase magazine, terase cu autoservire si restaurante.

Vila va ofera cazare in camera cu 2 si 3 locuri, toate camerele au balcoane/terase si sunt dotate cu mobilier nou, TV si frigider, iar majoritatea sun echipate cu aparate de aer conditionat. Baile private sunt dotate cu dus, prosoape si articole de toaleta, iar apa calda este asigurata in permanenta.

Vila Estival  pune la dispozitie facilitati de gratar, spatiu verde, terasa racoroasa cu multe flori si acces gratuit la internet WiFi. Este posibila parcarea publica gratuita in fata proprietatii.

Pentru ca sejurul oaspetilor nostri sa fie cat mai placut si relaxant, ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii, astfel ca nu acceptam turisti cu animale de companie, grupuri numeroase, petrecarete si galagioase, muzica gen manele, hip-hop, house sau orice ar putea deranja concediul celorlalti oaspeti.

Dealtfel, aceasta proprietate este foarte bine cotata pentru locatia excelenta in Costinesti, fiind foarte aproape de majoritatea punctelor de distractie.

Rezervarea se face pentru minim 3 (trei) zile de cazare.

Pentru informatii despre tarifele de cazare, va rugam sa ne contactati la 0744.610.820 sau 0728.292.370

Ora de intrare: dupa 14,00
Ora de iesire :  pana la 10,00

Pentru rezervare trebuie achitat un avans echivalent cu pretul primei nopti de cazare, prin transfer bancar in contul nostru: RO08INGB0000999900871633, deschis la ING BANK Constanta.pe numele Lepadatu Marcel.

Avansul este nereturnabil in caz de neprezentare.Galerie foto