Cauta

Categorii

Autentificare

meteoblue
Cazare Costinesti. Oferte cazare ieftina Costinesti 2019 in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, vouchere de vacanta in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2019.

Vila Fabia Costinesti

4829 vizualizari

Adresa: Str. Garii, nr. 85 Costinesti

Telefon: 0733.139.952


Adresa: Str. Garii, nr. 85 Costinesti

Telefon: 0733.139.952

Vila Fabia este o casa de vacanta situata pe strada Garii nr. 85, deschisa in 2017, ce va poate oferi un concediu reusit la malul marii.

Vila va pune la dispozitie 4 camere duble si 2 camere triple. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie, TV cu ecran plat, minifrigider, internet WiFi si balcon.

Vila Fabia dispune si de o bucatarie de vara pentru preparate usoare si rapide, gratar, foisor si un mic loc de joaca pentru copii. Bucataria este disponibila intre orele 07.00-23.00.

Un copil cu varsta pana la 12 ani sta gratuit atunci cand sunt folosite paturile existente. Exista posibilitatea folosirii unui pat suplimentar in camera contracost.
Patul suplimentar trebuie solicitat in momentul rezervarii, iar acordarea acestuia trebuie să fie confirmată inainte.
Locatia dispune de parcare supravegheata video. Parcare in limita disponibilitatii.

Rezervare:
Pentru rezervare se achita costul unei nopti de cazare in avans. Avansul se trimite in nr. Cont RO10BTRL04301201H28006XX, Banca Transilvania, sau prin mandat postal, iar diferenta, numerar in ziua cazarii. In caz de anulare a rezervarii, avansul nu se va returna. Rezervarile se fac telefonic deoarece citirea mail-urilor nu se face intodeauna in timp real.Galerie foto