www.cazarepensiunicostinesti.ro
www.cazarepensiunicostinesti.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Costinesti. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, carduri de vacanta, vouchere in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2023. Cazare Festival Beach Please Costinesti. Cazare 1 Mai Costinesti.
  Casa Leonard (video)34753 vizualizari

    Trimite mesaj proprietarului!
  Trimite mesaj proprietarului!

  Adresa: Str. Pescarusului nr. 22

  Telefon mobil: 0744569291

  Camere duble: 10

  Camere duble cu pat suplimentar: 2 

  Suita(apartament 2 camere): 1

  Numar locuri: 32

  Vezi PAGINA DE FACEBOOK

  CAZARE FESTIVAL BEACH PLEASE ȘI MAY BE ROCK 2023!

  Perioada 27 Aprilie-2 Mai

  Camera dubla - 250 lei/noapte; Camera tripla - 350 lei/noapte; Apartament - 500 lei/noapte

  --------------------------------------------------------------

  ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA! EMITEM FACTURA SI BON FISCAL PENTRU DECONTARE!

    Casa Leonard 3* este situata intr-o zona linistita din Costinesti in apropierea marii (la circa 2 minute de mare) o locatie cocheta, deschisa in vara anului 2008.

    Locatia dispune de 10 camere duble, doua camere duble cu pat suplimentar  si o suita(apartament cu 2 camere). Optional se poate adauga un pat suplimentar in camera.

  Fiecare camera dispune de baie proprie cu dus, televizor, internet wireless, frigider, balcon si optional aer conditionat.

  In curtea generoasa, inundata de verdeata, va puteti relaxa sau lenevi in balansoar in timp ce copii se vor putea juca in siguranta in locul special amenajat cu nisip, topogan si leagan.

  De razele soarelui va puteti adaposti sub terasa din curte, unde o bucatarie complet utilata va permite sa preparati si sa serviti masa, iar seara o puteti petrece cu prietenii la lumina felinarelor in jurul unui gratar.

  Turistii ce sosesc in Costinesti cu trenul pot fi asteptati, daca doresc, de catre gazda la gara cu masina si condusi la cazare fara nicio taxa suplimentara iar daca veniti cu masina, o puteti parca in siguranta in curtea vilei.

  Rezervarea se face achitand in avans echivalentul a 2 nopti de cazare (virament bancar, depunere de numerar la banca) iar diferenta la cazare ,cash,tichete de cacanta, card de vacanta sau card bancar, in ziua cazarii.

  Emitem factura si bon fiscal pt. decontare.

  Renuntarea la rezervare presupune pierderea avansului.

  TARIFE CAZARE 2023

  01.02.2023-26.04.2023
  Camera Dubla - 200 Ron/zi  
  Camera Tripla -300 Ron/zi   
  Apartament 2 Camere - 400 Ron/zi      
  *optional pat suplimentar 30 ron/zi

  27.04.2023-02.05.2023

  Camera Dubla - 250 Ron/zi   
  Camera Tripla -350 Ron/zi   
  Apartament 2 Camere - 500 Ron/zi    
  *optional pat suplimentar 30 ron/zi

   

  Ziua de cazare incepe la ora 14:00 iar eliberarea camerei se face la ora 10:00. Pentru respectarea linistei, intimitatii, sigurantei si a locurilor de la terasa vilei accesul altor persoane in afara celor platitoare este permisa numai cu acordul proprietarului. Astfel profita de serviciile oferite la Casa Leonard numai cei care au platit aceste servicii.

  Proprietarul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii si de a modifica si negocia tarifele.Pentru relatii si rezervari va rugam se ne contactati in intervalul orar 07:00 - 21:00.

  In speranta ca tot ceea ce am descris mai sus este pe gustul dumneavoastra, va asteptam sa va petreceti vacanta la Casa Leonard.

  Galerie foto