www.cazarepensiunicostinesti.ro
www.cazarepensiunicostinesti.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Costinesti. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, carduri de vacanta, vouchere in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2022.
  Vila Toader35851 vizualizari

  Adresa: Str. Paltinilor nr. 9

  Telefon mobil: 0727938099

  Camere duble: 14
  Numar locuri: 28
  Contact: Toader Gheorghe

  Va oferim cazare in Costinesti aprope de baza sportiva BTT la cele mai mici preturi, la numai 5-7 minute de plaja(intrarea Forum-Vox-Maris). Incercam sa fim pe placul turistilor care ne viziteaza si astfel ca an de an am inbunatatit ofeta ca in prezent am creeat conditii excelente de cazare.

  Va punem la dispozitie 5 camere dotate cu bai proprii , televizoare in fiecare camera, cablu tv, internet wireless.

  In curte aveti o terasa spatioasa umbrata de o bolta bogata, locuri de parcare pt fiecare camera in parte, gratar, bucatarie la dispozitia fiecarui turist.

  Astfel daca ne alegeti pe noi singura grija care va mai ramane este distractia pe care cu siguranta nu o veti rata in statiunea dumneavoastra preferata Costinesti.

  Tarifele sunt valabile pentru minim 4 nopti de cazare, pentru perioade mai scurte tarifele se negociaza. Pentru rezervari ferme se achita contravaloarea primelor 2 nopti de cazare prin mandat postal la adresa:toader Gheorghe, Str. Paltinilor Nr. 9 Oficiul Postal Costinesti Cod 907090

   

  Galerie foto