www.cazarepensiunicostinesti.ro
www.cazarepensiunicostinesti.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Costinesti Beach Please 2024. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, carduri de vacanta, vouchere in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2024.
  Apartamente Black Sea Residence757 vizualizari

  ADRESA: Strada Scolii nr 32

  TELEFON: 0770851727

  www.blacksearesidence.ro

  DISPONIBILITATE PENTRU FESTIVALUL BEACH PLEASE!

  Va punem la dispozitie apartamente dotate si utilate ultramodern, la preturi accesibile cu capacitate intre 4 si 8 persoane.

  La noi gasesti tot ce ai nevoie! Parcare privata, bucatarie proprie, baie moderna, Smart TV, Wi-Fi, terasa proprie unde te poti relaxa in serile calde de vara.

  Apartament SeaBreeze

  Acest apartament are doua camere si poate gazdui intre 4 si 6 persoane (4 adulți + 2 copii).

  Fiecare camera are cate un pat matrimonial de 160x200cm, iar una dintre camere are o canapea extensibila de 140x190cm, potrivita pentru a acomoda 2 copii.

  Camerele sunt dotate cu bai proprii cu cabina de dus. Apartamentul are o chicineta privata echipata cu frigider, plita, cuptor cu microunde, ustensile pentru gatit si vesela pentru a va face sederea cat mai placuta. Camerele au televizor smart, cu acces la internet.

  Apartamentul are si o terasa privata, unde te poti relaxa dupa o zi de plaja. Pentru un confort sporit va oferim acces la parcare privata, gratar in curte si multe altele.

  Apartament Sunrise

  Acest apartament modern poate gazdui intre 4 si 8 persoane (4 adulți + 4 copii).

  Are doua camere, fiecare camera avand un pat matrimonial de 160x200cm, si o canapea extensibila.

  Camerele sunt dotate cu bai proprii cu cabina de dus. Cele doua camere dispun de o chicineta privata, echipata cu frigider, plita, hota, cuptor cu microunde, ustensile pentru gatit si vesela, pentru a va face sederea cat mai placuta.

  Camerele au televizor smart, cu acces la internet. Apartamentul are si o terasa privata, unde te poti relaxa dupa o zi de plaja. Pentru un confort sporit va oferim acces la parcare privata, gratar in curte si multe altele.

  Rezervarile se fac pentru minim 3 nopti, cu plata in avans pentru cel putin o noapte de cazare, prin transfer bancar. Avem oferte avantajoase pentru sejururi mai lungi. Pentru mai multe detalii si rezervari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0770851727

  TARIFE CAZARE 2024! De la 600 lei/noapte/apartament in functie de perioada si de nr de nopti rezervate

  Apartament SeaBreeze (4-6 persoane)

  Apartament Sunrise (4-8 persoane)

  Trimite o cerere de rezervare

  Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
  Data Check InData Check Out

  Nume si Prenume

  TelefonE-mail

  Număr adulți
  Număr copii

  Număr de Camere
  APARTAMENT 4-6 PERSOANE

  APARTAMENT 4-8 PERSOANE

  Mesajul dumneavoastră