www.cazarepensiunicostinesti.ro
www.cazarepensiunicostinesti.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Costinesti. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, carduri de vacanta, vouchere in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2023. Cazare Festival Beach Please Costinesti. Cazare 1 Mai Costinesti.
  Complex Credo Holidays (tur virtual)35184 vizualizari

    Trimite mesaj proprietarului!
  Trimite mesaj proprietarului!

  Adresa: Str. Tineretului nr. 52

  Telefon fix: 0241734022
  Telefon mobil: 0742122335
  Telefon mobil 2: 0744349106

  Numar locuri: 210

  VEZI TARIFE CAZARE

  Complexul Credo Holidays, situat la doar 25 metri de plaja Marii Negre, este format din Hotelul White Inn (hotel de tineret) si vilele  Alfa, Beta, Gamma si Delta, toate construite in stil occidental .

  Fiecare vila, inconjurata de spatii verzi cu iarba, pomi si multe flori, este structurata pe 2 nivele, parter si etaj, avand 7 camere pe nivel.

  Capacitatea de primire a complexului este de 210 locuri in camere duble si triple minunat aranjate, care va intampina cu o atmosfera intima si primitoare. Balcoanele camerelor imbie la petrecerea unor clipe deosebite, admirand spectacole unice de lumini oferite de rasaritul si apusul soarelui. Rasaritul de soare asa cum se vede din incinta complexului merita o deplasare pana la Costinesti.

  Dotari Complex * 7000 mp teren, 3000 mp spatii verzi * 3 Vile Alfa, Beta, Gamma *** camere cu baie, tv/cablu, frigider, aer conditionat, terasa * Hotelul White Inn** si Vila Delta ** incalzirea centrala, baile(34), tv/cablu, frigider pe hol, chiuveta in camera, balcon/terasa * Spatiu de joaca pentru copii * Bar de zi/Bar de noapte * Terasa * Bucatarie utilata * Sala de mese * Gratar * Foisor * Parcare proprie gratuita Servicii * Plata cu card * Plata cu tichete de vacanta * Euro 26 * Seif receptie * Comenzi taxi * Acces internet * Fax si servicii postale * Imprimare si multiplicare documente * Telefon international * Informatii turistice * Curatatorie * Masina de spalat * Masaj la camera * Acces animale de casa Sporturi * Biliard * Badmintgton * Sah * Table * Rummy * Sporturi pe apa * Jocuri de societate * Organizari excursii

  VEZI TARIFE CAZARE

  Galerie foto