www.cazarepensiunicostinesti.ro
www.cazarepensiunicostinesti.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Costinesti Beach Please 2024. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, carduri de vacanta, vouchere in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2024.
  Hostel Adonis (video)77603 vizualizari

    Trimite mesaj proprietarului!
  Trimite mesaj proprietarului!

  Adresa: Str. Pescarusului


  Telefon mobil 1: 0742100480 (Orange)

  Telefon mobil 2: 0732008877 (Vodafone)

  Telefon mobil 2: 0764310043 ( Telekom )


  Site: www.casaadonis.ro

  Vezi PAGINA DE FACEBOOK

  CLASIFICATA TURISM - ACCEPTA VOUCHERE CARDURI DE VACANTA - FACTURA SI BON FISCAL DECONTARE - AUTORIZATA ISU - SIGURANTA MAXIMA

  Situata pe malul Marii Negre la 35 de metri de mare. O frumoasa ocazie de a admira rasaritul Soarelui din camera sau balcon, chiar din pat, cat si stralucirea lunii pe luciul de apa al Marii Negre.

  * Acest peisaj de neuitat va fi un bun motiv al reintoarcerii dvs. ori de cate ori aveti posibilitatea ! 

  * O buna oportunitate pentru TALASOTERAPIE, intarirea imunitatii, in special pentru copii si nu numai, cu ajutorul ionilor negativi marini.

  Hostel ADONIS va pune la dispozitie 54 de locuri de cazare in 24 camere cu 2, 3 sau 4 locuri.


  Preturi cuprinse intre 100- 300 lei/ persoana/ noapte in functie de perioada de sezon  aleasa, nr. de locuri disponibile,  nr. de zile solicitate,  cu vedere la mare frontal sau pe lateral, etaj cu balcon sau parter  etc 


  Facilitati: aer conditionat DAIKIN, frigider (nu minibar), TV LED, Baie proprie, Wi-FI, seif, in toate camerele, gratar pe carbuni - plita mare pe gaz in curte, gradina, gazon, spatiu joaca pentru copii, sezlong pe balcon, mese, scaune, canapele, balansoare in curte, conditii de igiena maxime anticovid etc , Unitate autorizata ISU, Clasificata Ministerul Turismului accepta vouchere carduri de vacanta utilizand POS, emitere factura si Bon Fiscal pentru decontare, conditii de siguranta maxima privind paza bunurilor si persoanelor,  monitorizare video cai de acces, control acces porti, interventii firma de paza si paza umana permanenta, unitate certificata si evaluata la analiza riscuri de catre evaluatori autorizati, se pun la dispozitie gratuit, la cerere, umbrele pentru plaja, feon, fier de calcat,  etc .

   

  Adonis Costinesti 2014

  Trimite o cerere de rezervare

  Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
  Data Check InData Check Out

  Nume si Prenume

  TelefonE-mail

  Număr adulți
  Număr copii

  Număr de Camere
  CAMERA DUBLA

  CAMERA TRIPLA

  CAMERA 4 LOCURI

  Mesajul dumneavoastră

  Exterior si Facilitati

  Camere

  Apartament