www.cazarepensiunicostinesti.ro
www.cazarepensiunicostinesti.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Costinesti Beach Please 2024. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, carduri de vacanta, vouchere in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2024.
  La Rulote10528 vizualizari

  ADRESA: Strada Pescarusului nr. 22

  TELEFON: 0766393373

  TELEFON: 0734151321

  Va asteptam intr-un cadru inedit, cu spatiu individual necesar fiecarei familii, sa petreceti un concediu unic la numai 100 m de mare.

  Va punem la dispozitie un numar de 8 rulote si 2 casute mobile cu posibilitatea de inchiriere si integrala pentru organizarea de petreceri cu circuit inchis.

  Rulotele noastre au o capacitate maxima de 4 adulti sau o familie cu 3 copii si sunt dotate cu frigider, aer conditionat, TV LCD, paturi duble matrimoniale, dusuri, mini chicineta iar in exteriorul acestora veti regasi un spatiu intim rezervat fiecaruia avand posibilitatea de a face gratar.

  In incinta parcului de rulote aveti acces la o bucatarie deschisa, complet utilata si dotata si o terasa ce va va oferi in orele amiezii si nu numai, clipe de relaxare alaturi de cei dragi.

  ASIGURAM LOCURI DE PARCARE!

  Oferim plimbari cu barca la Epava si inchiriem SkiJet

  TARIFE:

  Plimbari cu barca: 200 lei (pana la 6 persoane) si 250 lei (intre 6-8 persoane)

  Inchiriere SkiJet: 15 minute (2 persoane) - 150 lei

  Va puteti surprinde partenera cu o plimbare romantica atat la rasarit cat si la apus(inclusiv cu dormit o noapte pe barca). Program: 20:00-08:00. TARIF - 500 LEI

  ---------------------------------------------------------

  Pentru rezervare se solicita un avans de 100 lei in contul RO16 BRDE 410S V393 6791 4100 deschis la BRD Bucuresti - TITULAR CONT: GRIGORE LUANA

  Trimite o cerere de rezervare

  Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
  Data Check InData Check Out

  Nume si Prenume

  TelefonE-mail

  Număr adulți
  Număr copii

  Număr de Camere
  RULOTA

  CASUTA MOBILA

  Mesajul dumneavoastră

  Rulote

  Casuta mobila

  Facilitati

  Agrement