www.cazarepensiunicostinesti.ro
www.cazarepensiunicostinesti.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Costinesti. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, carduri de vacanta, vouchere in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2023. Cazare Festival Beach Please Costinesti. Cazare 1 Mai Costinesti.
  Pensiunea Lukas (video)5703 vizualizari

  ADRESA: Strada Albatrosului nr. 4

  TELEFON: 0751295479

  Situată la 2 minute de plajă (20 m), în cartierul rezidențial al stațiunii Costineşti (la 500 m de centrul stațiunii), Pensiunea Lukas vă pune la dispoziție 17 camere duble, cu mobilier nou, cu paturi matrimoniale, saltele superortopedice foarte odihnitoare, lenjerii albe răcoroase din bumbac 100%, băi proprii, prosoape albe din bumbac 100%, articole de toaletă gratuite, apă caldă permanent, tv color cu cablu, frigider, aer conditionat şi balcon.

  Casa este construită perpendicular pe linia falezei, la o distanță de cel mult 20 metri de malul mării, astfel briza mării este puternic resimțită în balcoanele camerelor şi pe terasa amenajată în curtea casei.

  În imediata apropiere a locației sunt magazine, terase, restaurante, farmacie, cabinet stomatologic,etc.

  Pensiunea Lukas asigura un spatiu special pentru relaxare si servire a mesei in foisorul situat in curtea unitatii, iar de la receptie puteti comanda contra-cost bauturi racoritoare, cafea si inghetata.

  Curățenia în cameră se efectuează la cererea şi doar în prezența turistului.

  TARIFE CAZARE 2022 NEGOCIABILE IN FUNCTIE DE PERIOADA SI NR DE NOPTI REZERVATE!

  Aer conditionat optional - 30 lei/zi

  Pentru rezervari se percepe avansul pentru prima noapte de cazare. In caz de neprezentare, avansul pe prima noapte de cazare nu se restituie.

  Check in după ora 14. 00, check out inainte de ora 11.
  Copii până la 8 ani gratis în paturile existente Al treilea adult sau copil peste 8 ani plătește pat suplimentar in funcție de perioada. Nu se accepta animale de companie.

  Va asteptam cu drag sa petreceti o vacanta minunata intr-o ambianta placuta si linistita.

  Exterior

  Camere