www.cazarepensiunicostinesti.ro
www.cazarepensiunicostinesti.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Costinesti. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, carduri de vacanta, vouchere in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2023. Cazare Festival Beach Please Costinesti. Cazare 1 Mai Costinesti.
  Vila Meduza***1299 vizualizari

  ADRESA: Strada Meduzei

  TELEFON: 0774091733

  CAZARE FESTIVAL BEACH PLEASE ȘI MAY BE ROCK 2023!

  ACCEPTAM TICHETE SI CARDURI DE VACANTA! EMITEM FACTURA PENTRU DECONTARE!

  Beach Please 2023

  Vila MEDUZA***  din Costineşti unitate clasificată 3 stele. are o poziţie excelentă situata in partea de nord al statiunii la doar 5 minute de gara veche si la 5 minute de plaja unde se va desfasura evenimentul “Beach Please”.
  Vila MEDUZA*** vă ofera un sejur de 5 zile in perioda 27 aprilie - 01 mai 2023 la evenimentului “Beach Please” si va pune la dispoziţie:
  - 4 camere pentru 2 persoane cu un pat matrimonial.
  - 3 camere pentru 3 sau 4 persoane cu un pat matrimonial + un pat extensibil matrimonial
  - 2 camere pentru 4 persoane cu paturi supraetajate la demisol.
  - 1 camera  8-10 persoane cu paturi supraetajate la demisol.
   
  Pensiunea a fost complect renovat/modernizat in anul 2022, camerele dispun de baie proprie (apă caldă non-stop), TV LED, frigider, dulap haine, oglinda, măsuţă, scaune, aer condiţionat, WI-FI . Parcare in fata pensiunii limitat.
  Oaspeții mai beneficiază de bucătărie comună, zonă de grătar, terasa mare cu canapele pentru socializare, sala de mese prevăzută cu mese şi scaune, TV LED SMART diagonala 165 cm pentru petrecerea timpului liber.
  Securitatea este asigurata cu camere de supraveghere CCTV. In pensiune se intra numai cu card de acces , care se utilizeaza si la intratre in camere respectiv spatiile comune. Check-in 16:00 | Check out 10:00.
  Dezinfectăm camerele şi spaţiile comune regulat, riguros şi adecvat, încurajăm clienţii să respecte regulile de igena si bunele maniere.

  ATENTIE !!! Pentru siguranta clientilor care vor sa fie cazati la Vila MEDUZA*** pe perioda desfasurarii festivalului “Beach Please” rezervările se vor efectua şi procesa doar cu plata sejurului integral de 5 zile în contul deschis la BCR sau Revolut  mai acceptăm pentru plată atât voucere cat si tichete de vacanță pe format hârtie/tipărite cât și carduri de vacanță electronice. Emitem factură si bon fiscal pentru decontare. În caz de neprezentare la unitate pe perioda rezervata contravaloarea sejurului nu se va putea recupera.

  TARIFE  eveniment “Beach Please”
  Pachet sejur 5 nopti in perioda 27 aprilie - 01 mai 2023 Vila MEDUZA***

  - Camera pentru 2 persoane = 1500 lei/sejur,
  - Camera pentru 3 sau 4 persoane = 3000 lei/sejur,
  - Camera pentru 4 persoane la demisol = 2800 lei/sejur,
  - Camera pentru 8-10 persoane la demisol = 6500 lei/sejur.


  Pentru mai multe informaţii sau rezervari vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau Whats App la +40774091733.

     Va asteptam cu drag!

  Facilitati

  Camere

  Exterior