www.cazarepensiunicostinesti.ro
www.cazarepensiunicostinesti.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Costinesti. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, carduri de vacanta, vouchere in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2024.
  Vila Meduza***3301 vizualizari

  ADRESA: Strada Meduzei

  TELEFON: 0774091733

  ACCEPTAM TICHETE SI CARDURI DE VACANTA! EMITEM FACTURA PENTRU DECONTARE!

  Vila MEDUZA***  din Costineşti unitate clasificată 3 stele. are o poziţie excelentă situata in partea de nord al statiunii la doar 5 minute de gara veche si la 5 minute de plaja.
  Vila MEDUZA*** va pune la dispoziţie:
  - 4 camere pentru 2 persoane cu un pat matrimonial.
  - 3 camere pentru 3 sau 4 persoane cu un pat matrimonial + un pat extensibil matrimonial
  - 2 camere pentru 4 persoane cu paturi supraetajate la demisol.
  - 1 camera  8-10 persoane cu paturi supraetajate la demisol.
   
  Pensiunea a fost complect renovat/modernizat in anul 2022, camerele dispun de baie proprie (apă caldă non-stop), TV LED, frigider, dulap haine, oglinda, măsuţă, scaune, aer condiţionat, WI-FI . Parcare in fata pensiunii limitat.
  Oaspeții mai beneficiază de bucătărie comună, zonă de grătar, terasa mare cu canapele pentru socializare, sala de mese prevăzută cu mese şi scaune, TV LED SMART diagonala 165 cm pentru petrecerea timpului liber.
  Securitatea este asigurata cu camere de supraveghere CCTV. In pensiune se intra numai cu card de acces , care se utilizeaza si la intratre in camere respectiv spatiile comune. Check-in 16:00 | Check out 10:00.
  Dezinfectăm camerele şi spaţiile comune regulat, riguros şi adecvat, încurajăm clienţii să respecte regulile de igena si bunele maniere.


     Va asteptam cu drag!

  Camere

  Exterior

  Facilitati