www.cazarepensiunicostinesti.ro
www.cazarepensiunicostinesti.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Cazare Costinesti Beach Please 2024. Oferte cazare ieftina Costinesti in lunile mai, iunie, iulie, august, septembrie, la pensiuni, vile si hoteluri. Cazare cu tichete de vacanta, carduri de vacanta, vouchere in Costinesti. Cauti cazare in Costinesti la vile, pensiuni sau hoteluri? Aici vei gasi tarife actualizate din 2024.
  Restaurant Marea Neagra6702 vizualizari

  Adresa: Strada Faleza Soarelui Costinesti

  Telefon: 0765655888

  www.restaurantmareaneagra.ro

  Vezi PAGINA DE FACEBOOK

  ACCEPTAM PLATA CU TICHETE SAU CARDURI DE VACANTA!

  Restaurantul Marea Neagra amplasat pe plaja, este locul perfect pentru a te intalni cu prietenii, in orice moment al zilei pentru a servi masa.

  Restaurantul nostru va invita sa savurati preparate cu specific international si romanesc, pregatite atent in bucataria noastra cu ingrediente proaspete, totul intr-o prezentare ireprosabila.

  Intr-o atmosfera mirifica, aici veti gasi o gama diversificata de preparate culinare care-ti vor lasa 'gura apa'.

  Iti doresti sa organizezi un eveniment important din viata ta? Noi te putem ajuta ca visul sa-ti devina realitate. Cu o capacitate de 160 locuri si 60 locuri pe terasa organizam petreceri private, mese de afaceri, bufeturi, mese festive.

  Pentru cei care ne-au trecut pragul si sunt dornici sa revina in restaurantul nostru ori de cate ori isi doresc sa regaseasca o atmosfera calduroasa si primitoare, noi le punem la dispozitie o echipa formata din oameni tineri si profesionisti, astfel incat totul sa fie pe masura asteptarilor clientilor nostri.

  Galerie foto